Культмасові заходи та нові положення 2018

До уваги профактиву профспілки авіапрацівників!

01.02.18 на засіданні профкому були внесені правки та корегування в Положення про оздоровлення(виправлені помилки та неточності))-надаємо Положення для використання в роботі

Наголошуэмо  про те що Профгруппорг повинен відслідковувати витрати на культмасову (1000 грн ) та надання путівок—бажано щоб цей процес проходив через ПРОФГРУППОРГА-або якщо людина звертається напряму до Стебка А.І.(санаторій), Мішина Ю.І(санаторій , пансіонати, закордон,діти),, Саська В.М(басейн). Антонова О.В.(басейн ,спорт)—обов’язково інформувати профгрупорга відмічати у профгрупорга.

Якщо тезісно :

-на рік 1000 кожному члену профспілки на культ мас роботу та спорт(можно використати на свята, корпоративи, квитки на концерт, екскурсійну поїздку яку організовує профспілка,басейн, тренажерний зал)або приєднати цю сумму до путівки санаторної чи оздоровчої. Облік веде Стебко А.І.Даниленко Т.О.,Мішин Ю.І.

-на санаторну путівку до 10000 грн (фіксована сумма) та дітям до 5000 грн

-на оздоровчу путівку до 10000 грн (фіксована сумма) та дітям до 5000 грн

-якщо батько(мама) не поїхали в 2018 –дітям до 10000 в табір дитячий

-якщо не користувався путівкою в 2017 році то на 2000 грн більше в 2018 році